Eva Berglund Bookz

Program på Bokmässan

På onsdag är det dags att rigga vår monter D03:15 på bokmässan. Nu har jag i stort sett allt jag behöver fixat känns det som. Inte minst har det varit en del att stå i med tekniken. (Ja, det är e-böcker vi gör, så elektroniken måste i stort sett fungera.)

Dessutom har jag kokat honungskolor med lime. Mässgodis ska man väl ha? Bina som jobbat ihop honungen är mina egna.

Så blir det lite program som man är välkommen att ta del av.

24 september kl 13 så pratar jag om forskningsbaserad språkstimulering och hur jag tänkt med uppläggningen av e-böckerna.

25 september kl 13 så pratar jag om forskningsbaserad språkstimulering
25 september kl 14.30 så pratar Siv Berglund om sin roman: Pojken vid Forsen. Boken handlar om en pojkes uppväxt i Tornedalen i slutet av 1800-talet och ett vuxenliv i Norrbotten under första halvan av 1900-talet.

26 september kl 13 så pratar jag om den verklighetsbaserade historiska romanen “Förrädare” om intriger och öden i slutet av 1500-talet.
26 september kl 15 så pratar Siv Berglund om sin roman: Pojken vid forsen.

27 september kl 11 så pratar jag om forskningsbaserad språkstimulering
27 september kl 13.30 så talar Siv Berglund om sin roman: Pojken vid forsen.

Välkomna !

bokmässan logo2

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail