Eva Berglund Bookz

Dan före dan … före bokmässan

Ja, alltså, det är på Torsdag som Bokmässan börjar för besökare, men för mig börjar det imorgon då vi ska fixa iordning i montern, Anna och jag.

Redan idag bär det iväg från Uppsala med Volvo kombin lastad med grejs. Jag har stuvat ner det mesta i tre rullvagnar, och så har jag en pirra och hoppas på någon form av lastvagnar på Mässan som vi kan köra möblerna på. För ja, jag flyttar dit helt enkelt. Jag tar en hörna hemifrån och bygger något liknande på plats.

Alltså, kom hem till mig (eller nästan!) i monter D03:15 och prata en stund.

Så här ser i alla fall packningen ut just nu. Tillkommer möbler och kläder och kolor och lite annat smått och gott … men i alla fall … rätt flyttbart.

packning

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail